Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Inspirerende Ontmoetingen" by Eric van der Wal * Book PDF Kindle ePub Free

Inspirerende Ontmoetingen

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Inspirerende Ontmoetingen
  • Author : Eric van der Wal
  • Release Date : January 15, 2010
  • Genre: Philosophy,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 2758 KB

Description

Inspirerende Ontmoetingen (Met jezelf op Reis) gaat over: Als we dingen doen die we niet kunnen of willen, staan we met onze rug tegen de muur. Het verzuurt ons. We kunnen er agressief, depressief of zelfs doodziek van worden. Dit boek is het startsein van een nieuw begin. Nooit eerder had u de kans in een keer zoveel unieke kennis op te doen. Toonaangevende persoonlijkheden laten in alle openheid hun onbekende kant zien. Het gaat over de ernstige gevolgen van een leven waar we geen zin in hebben. Inspirerend vertellen zij over fasebewust denken en het belang van de dialoog.

Met onder anderen: Neelie Kroes, Freek de Jonge, Dries van Agt, Dick Berlijn, Rita Reys, Hans Wiegel, Gretta Duisenberg, Ben Verwaayen, Jan Kamminga, Roelant Oltmans, Aad Ouborg, Arthur Docters van Leeuwen, John Engels, Bob Smalhout en Nobelprijswinnaar Mairead Maguire.

(Telegraaf Telesport): Dit boek dwingt mij eerlijk te zijn tegenover mezelf. Had ik het eerder gelezen dan was ik sneller zelf op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging.

Daniel Dekker (Tros radio): Dit boek geeft je daadwerkelijk inspiratie om na te denken over jezelf. Persoonlijk en met passie geschreven.

Evert Santegoeds (Weekblad Prive): Ik las het in een adem uit en vond het heel INSPIREREND!


PDF Ebook Download "Inspirerende Ontmoetingen" Online ePub Kindle